ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2114123903

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ &
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
24 - 72 ΩΡΕΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Paypal, Κατάθεση σε τράπεζα, Αντικαταβολή, Πιστωτική Κάρτα

Έκπτωση 33%

Καλώδια Εκκίνησης Μπαταρίας Αυτοκινήτου

19.90 
από: 29.90 
Κέρδος: 10.00 € (33%)
Δωρεάν Αποστολή & Αντικαταβολή σε όλες τις παραγγελίες
22173-600-00-05
Άμεσα Διαθέσιμο
+
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

Με τα Καλώδια Εκκίνησης Μπαταρίας Αυτοκινήτου δεν θα μένετε ποτέ από ρεύμα! Με ενισχυμένα χοντρά καλώδια και ακροδέκτες 16 cm.

Απαραίτητο σε κάθε αυτοκίνητο και η μοναδική λύση αν μείνετε από μπαταρία, καθώς μπορείτε εύκολα να πάρετε ρεύμα από ένα άλλο αυτοκίνητο!

Τα Καλώδια εκκίνησης μπαταρίας αυτοκινήτου και όλων των μπαταριών έχουν μέγιστη ισχύ 500AMP και μήκος 3m.

Χαρακτηριστικά:

Ενισχυμένο καλώδιο για 500A ρεύμα

Δυνατοί ακροδέκτες για τέλεια επαφή

Άνοιγμα δαγκάνας: 15,5 cm

Μήκος καλωδίων: 3 μέτρα

Πάχος καλωδίου με τη μόνωση: Διάμετρος 1 cm

Μήκος Ακροδεκτών: 16 cm

Ένα αξεσουάρ που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε πορτ-παγκάζ.

Χρήση:

Σύνδεση 1. Συνδέστε μία από τις κόκκινες τσιμπίδες στον πόλο (+) της αποφορτισμένης μπαταρίας και την άλλη κόκκινη τσιμπίδα στον πόλο (+) της μπαταρίας υποβοήθησης.

2. Συνδέστε μία από τις μαύρες τσιμπίδες στον πόλο (-) της μπαταρίας υποβοήθησης και την άλλη μαύρη τσιμπίδα στη γείωση του οχήματος που έχει υποστεί βλάβη (καλώδια γείωσης ή μεταλλικό τμήμα του αμαξώματος). Η σύνδεση με τη γείωση πρέπει να γίνει σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση από τη μπαταρία προς αποφυγή ανάφλεξης των αερίων που ενδέχεται να προκύψουν.

Εκκίνηση 1. Μετά τη σύνδεση των καλωδίων εκκίνησης, βάλτε μπρος τον κινητήρα του οχήματος υποβοήθησης και διατηρήστε τις στροφές υψηλές.

2. Στη συνέχεια, βάλτε μπρος τον κινητήρα του οχήματος που έχει υποστεί βλάβη. Μετά από κάθε απόπειρα εκκίνησης που δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15 δευτερόλεπτα, περιμένετε τουλάχιστον 1 λεπτό πριν προσπαθήσετε ξανά. Μετά την εκκίνηση του κινητήρα του οχήματος που έχει υποστεί βλάβη, περιμένετε 2 με 3 λεπτά μέχρις ότου ο τελευταίος να περιστρέφεται κανονικά.

Αποσύνδεση:

Αποσυνδέστε τα καλώδια εκκίνησης, ακολουθώντας την αντίστροφη σειρά από αυτή της σύνδεσης. 1. Αποσυνδέστε πρώτα τη μαύρη τσιμπίδα που είναι συνδεδεμένη στη γείωση του οχήματος που έχει υποστεί βλάβη. 2. Στη συνέχεια, αποσυνδέστε την άλλη μαύρη τσιμπίδα από τον πόλο (-) της μπαταρίας υποβοήθησης. 3. Αποσυνδέστε στη συνέχεια τις 2 κόκκινες τσιμπίδες με οποιαδήποτε σειρά. 4. Κατά την αφαίρεση των καλωδίων εκκίνησης, προσέξτε να μην έρθουν σε επαφή με τα περιστρεφόμενα τμήματα του κινητήρα.

Προσοχή! Για αυτοκίνητα που διαθέτουν START-STOP συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή.

manufacturer:
ΟΕΜ

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πληρωμή της παραγγελίας σου με τους ακόλουθους τρόπους :

  • Αντικαταβολή
  • Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη κάρτα (μέσω Viva Payments)
  • Paypal
  • Τραπεζική Κατάθεση:

Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ: GR46 0171 8470 0068 4712 4720 812

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: SALES HOLDING GROUP M EΠΕ

Σημείωση: Στην Αντικαταβολή μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής κάρτας εάν το κατάστημα courier της περιοχής σας δεν έχει φορητό (POS) τότε η πληρωμή θα πρέπει να γίνει στο κατάστημα (courier) ή με μετρητά στο χώρο σας.

Παρόμοια Προϊόντα